Movember i ove sezone u Brlogu

Medveščakovo obilježavanje Movembera održat će se u srijedu u 20 sati u Ledenoj tijekom utakmice s Dinamom iz Minska.

KHL Medveščak će ove, kao i prethodnih sezona, obilježiti studeni kao mjesec borbe protiv raka prostate te ostalih malignih bolesti u muškaraca, poznatiji kao Movember. Ovog studenog, potaknuti mišlju kako briga za vlastito zdravlje, ali i podrška svim oboljelima od teških bolesti ne počinje niti završava u studenom, već je potrebna svih 365 dana u godini, Medveščak se odlučio uključiti u Movember kampanju radija Soundset plavi koja traje od početka tekućeg mjeseca.
Medveščakovo obilježavanje Movembera održat će se u srijedu, 19.11., u 20 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova kada Medveščak igra protiv svojih divizijskih rivala, Dinama iz Minska.
Naime, u srijedu će navijači imati priliku u predvorju dvorane donirati prilog Hrvatskoj ligi protiv raka, te zauzvrat dobiti potpisanu fotografiju igrača Medveščaka na kojima su igrači sami na vlastitim licima nacrtali brkove kako bi i oni svojim ”brkom” sudjelovali u Movemberu. Movember fotografije, odnosno potpisane fotografije igrača s nacrtanim brkovima, bit će dostupne u Movember korneru u kojem će se uz ekipu Soundset Plavog nalaziti i neki od igrača Medveščaka.
Navijači će se u Movember korneru moći i slikati s igračima Medveščaka.
Osim na utakmici u srijedu, navijači će u utorak, 25.11. za vrijeme KHL utakmice s Vitjazom iz Podolska imati priliku na isti način se družiti i dobiti potpisane fotografije juniorske momčadi Medveščaka koja u zadnje vrijeme postiže odlične rezultate u EBYSL-u (juniorskoj varijanti EBEL-a) zauzimajući trenutno odlično treće mjesto skupine A.
Akcija povodom Movembera samo je nastavak brojnih Medveščakovih humanitarnih aktvinosti. Podsjetimo kako je ”Ružičasti listopad”, mjesec borbe protiv raka dojke, Medveščak obilježio igrajući prvenstvenu KHL utakmicu u ružičastim dresovima koji su potom na web stranici bili prodani za nevjerojatnih 89.193 kune, a cijelokupni iznos je doniran udruzi ”Sve za nju!”,  udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja.
Tekst: KHL MedveščakMedvescak-Sjeverstalj 14092014
Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply