Pearl Drops – hit proizvod za izbjeljivanje zubi

Pearl Drops – hit proizvod za izbjeljivanje zubi

Pearl Drops za žene i muškarce koji žele nešto više od standardne higijene zuba

Paste za izbjeljivanje zubi poznatog brenda Pearl Drops osim u dm-u, od sad su prisutne i u svim Bipa drogerijama. Pearl Drops Instant White i Hollywood Smile paste zaslužne za predivan osmijeh – onaj koji otvara sva vrata, popravlja raspoloženje i olakšava svakodnevnu komunikaciju, povodom ulaska u Bipa-u bit će 25% povoljnije.

Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne punih 40 godina, a u kratkom roku postale su pravi hit i u Hrvatskoj. Pearl Drops paste ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu zubi i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi, poručuju iz Pearl Drops-a.

Pearl Drops paste za poliranje zubi posjeduju specijalnu 4D formulu koja dubinski čisti i uklanja mrlje od kave, čaja, vina, cigareta i plak sa zuba. Klinički su dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Pearl Drops Hollywood Smile i Pearl Drops Instant White do 23.11.2014. u svim drogerijama Bipa-e biti će dostupne po promotivnoj cijeni od 29,90 kn.

Leave a Reply