HUMANITARNA AKCIJA: Pomozite Dariji Šimunov!

HUMANITARNA AKCIJA: Pomozite Dariji Šimunov!
Portal SEEbiz.eu objavio je poziv za pomoć Dariji Šimunov iz Zadra!

Godine 2006. pogrešno joj je dijagnosticirana multipla skleroza te je u skladu s time pogrešno liječena. Tri godine kasnije Darija je pala i od tada je nepokretna.

Hrvatski zdravstveni sustav ju je odredio za operaciju čak osam mjeseci nakon pada. Darija danas nema multiplu sklerozu nego neuro boreliozu, desni bubreg je otkazao jer se vraća urin, nepokretna je…

Dariju su u Hrvatskoj liječnici otpisali, konkretno na Rebru, a u klinici Ragnitz u Grazu je liječnički konzilij nakon pregleda medicinske dokumentacije rekao da za Dariju ima spasa. Spremni su napraviti kompletnu dijagnostiku i ugraditi stentove na bubrežne kanale jer ako otkaže i drugi bubreg to je na žalost kraj.

Operacija, skupa sa dijagnostikom i boravkom u Grazu kosta 20.000 EUR. Darija treba pomoć!

Darija je pravi borac, izuzetna osoba koja je u kolicima išla na zadnje ispite na fakultetu i na koncu, unatoč svemu, imala prosjek 4,8. Diplomirala je komparativnu književnost i povijest umjetnosti.

Liječnici u Vinogradskoj su se usmeno ispričali Darijinoj mami Tanji zbog krive dijagnoze, ali na žalost njoj ta isprika ne moze pomoći.

Podac za pomoći:

Darija Šimunov
IBAN: HR3424840083211151757 (RBA)
email: darija.simunov@gmail.com
Adresa: sv.Vinka Paulskog 7.
Zadar 23000

Izvor:  SEEbiz.eu

Leave a Reply