KHL: U nedjelju će na led istrčati 22 “RUŽIČASTA” Medvjeda

KHL: U nedjelju će na led istrčati 22 “RUŽIČASTA” Medvjeda

Medveščak je u četvrtak u Oranž Bistro & Wine Baru ekskluzivno predstavio dresove koje će nositi na nedjeljnoj utakmici.

Najomiljenija boja u Brlogu ovih dana je ružičasta, a u nedjelju (02. 11.) će na led Ledene dvorane Doma sportova isklizati 22 ‘ružičasta’ Medvjeda koji će protiv Amura iz Habarovska odigrati ‘ružičastu’ utakmicu ‘Sve za nju!’ i to zahvaljujući Podravki. Poruka koju će Medvjedi na ledu nečujno reći dva dana nakon što završi mjesec ‘ružičaste vrpce’ bit će: ”One trebaju našu podršku svih 365 dana u godini i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa!”.
Medveščakova i Podravkina uvertira u nedjeljnu ‘ružičastu’ utakmicu ‘Sve za nju!’ počela je već sinoć u Oranž Bistro & Wine Baru druženjem Medvjeda i Podravke s navijačima prilikom kojeg su ekskluzivno predstavljeni ružičasti dresovi koje će igrači nositi na nedjeljnoj utakmici. Ugodnoj atmosferi s humanitarnim predznakom u Oranžu poseban su štih dali igrači Medveščaka koji su se okušali u ulozi prodavača vrućih kestena, toplog Podravka čaja i muffina. Medvjedi su briljirali u novim ulogama, iako će oni reći ”bolje se snalazimo na ledu, nego kao kestenjari”, a sav prikupljen prihod od prodaje doniran je udruzi ‘Sve za nju!’.
”Lijepo je bilo provesti vrijeme s navijačima i razgovarati s njima jer nam oni nisu važni samo na tribinama, nego i izvan njih. Ovo je poseban događaj i jako se veselimo što ćemo nositi ružičaste dresove. Rak je ozbiljna bolest koja je na neki način sve nas dotaknula, zato nam je drago što možemo pružiti podršku svima kojima je to potrebno. Nadam se da će u nedjelju svi uživati u utakmici, kao što ćemo i mi”, rekao je igrač Nathan Perkovich, a Aaron Palushaj dodao:
”Bilo je jako zabavno prodavati kestene i ponosan sam što ćemo igrati u ružičastim dresovima. Vjerujem da su i navijači isto tako uzbuđeni zbog ove utakmice, kao i mi te da će doći u velikom broju podržati ovu kampanju. U nedjelju će početi i licitacija naših dresova te se nadam da će postići dobru cijenu.”
Iste večeri Medveščak i Podravka na Ilici 40 otvorili su i posebno dizajniran pop-up izlog u kojem su postavljeni ekskluzivni igrači dresovi ružičaste boje.
“Drago nam je da je Medveščak prepoznao naš prijedlog te osigurao igranje ove utakmice u posebnim dresovima. Ovime su Medvjedi dali podršku našoj suradnji s udrugom ‘Sve za nju!’. Ova humanitarna akcija započela je donatorskom večerom, a nastavlja se velikim koncertom benda Frajli u Lisinskom i prodajom CD-a. Osobito nas veseli činjenica i radujemo se podršci navijača Medveščaka koji su uvijek do sada pokazali veliko srce kakvo ima i naša kompanija. Ovo je početak kampanje koju pripremamo s Udrugom, a koja će se zasnivati na ideji samopomoći i edukacije oboljelih kroz radionice kuhanja”, najavila je direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap.
Sve to, kao što smo i rekli, bio je samo početak u glavni događaj koji će se održati u nedjelju, 02.11. u 17:30 sati. S obzirom da je Medveščak odlučio podržati najnoviji program kulinarskih radionica samopomoći koju klupski partner Podravka priprema u suradnji s Udrugom ‘Sve za nju!’, Medvjedi će u nedjelju utakmicu s Amurom iz Habarovska odigrati u novim dresovima koji su ekskluzivno samo za ovu prigodu promijenili boju iz plave u ružičastu.
Poseban obol ovoj sportsko-edukativnoj kampanji dat će humanitarna licitacija ružičastih dresova igrača koja će početi s prvim zviždukom suca na utakmici ‘Sve za nju!’, odnosno od 17:30 sati. Licitirati se može putem interneta na www.AUKCIJE.hr, na brojeve telefona 01 65 20 739 i 01 65 866 13 ili e-mailom na info@aukcije.hr. Licitacija će trajati 10 dana, a vlasnikom dresa postat će onaj tko ponudi najvišu donaciju za ovo dobro djelo. Sav prihod od licitacije dresova bit će doniran Udruzi ‘Sve za nju!’ u svrhu organiziranja kulinarskih radionica samopomoći koje udruga priprema zajedno s Podravkom.
Tekst/Foto: KHL Medveščak

Leave a Reply