Veliki interes start – up tvrtki za Konferenciju Zagreb Connect

Veliki interes start – up tvrtki za Konferenciju Zagreb Connect

Prva start-up konferencija Zagreb Connect  u organizaciji Grada Zagreba s partnerima održat će se 12. i 13. studenog 2014. godine na Zagrebačkom velesajmu – Kongresni centar; 20 najkvalitetnijih start-up projekata imat će priliku predstaviti se investitorima i osvojiti vrijedne nagrade. 

Poduzetnici početnici i start-up tvrtke iz Hrvatske i regije prepoznali su Zagreb Connect kao idealno mjesto za predstavljanje svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima. To potvrđuje i velik broj prijava za pitching natjecanje. Na prvi, zatvoreni dan konferencije održat će se Bootcamp za prijavljene tvrtke, dok je drugi dan rezerviran za ptiching natjecanje, predavanja start-up stručnjaka i panel rasprave. 

U takozvanom Bootcamp-u, 20 najkvalitetnijih start-upova dobit će priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine i pripremiti projekt za predstavljanje pred investitorima. Kako pitchati? – start-upovi će učiti sa svjetski priznatim mentorima: Christoph Sollich – mentor Founder Institute-a, Joško Bobanović – mentor i partner u Sofinnovi, Tomer Dvir – osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Soluto (Izrael), Marcel Shaton – glavni direktor ISERD-a (Izraelsko – Europska direkcija za istraživanje i razvoj), Sergej Lugović – predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Shanir Ovadia – suosnivač tvrtke Go4star i Luka Abrus – glavni izvršni direktor tvrtke Pet minuta. 

Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima iz grada Zagreba i šire regije da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Pobjednike pitch natjecanja očekuju vrijedne nagrade
1. 50.000,00 kn 
2. 30.000,00 kn 
3. 20.000,00 kn 
4. Nagrada Grada Zagreba za tvrtke sa sjedništem na području grada Zagreba 25.000,00 kn + besplatan program inkubacije u Tehnološkom parku Zagreb na godinu dana. 

Pozivaju se svi zainteresirani da prijave svoj start-up na pitch natjecanje i iskoriste jedinstvenu Zagreb Connect priliku

Prijave se nalaze na službenoj stranici konferencije http://zagrebconnect.zagreb.hr/ gdje možete pronaći i dodatne informacije o programu i predavačima. 
Rok prijave 26. listopada 2014!

Zagreb Connect organizira Grad Zagreb, u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Zagrebačkim velesajmom. 

Sudjelovanje na Zagreb Connect-u je besplatno!

Leave a Reply