Predstavljena turistička ponuda Daruvara

Predstavljena turistička ponuda Daruvara

Na  Cvjetnom trgu predstaviose  Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvaras bogatom   gastro, turističkom i kulturnom ponudom.

– Ima puno prekrasnih proizvoda, moram reći da su mnogi jako fini i ukusni. Ovo je sigurno manifestacija koja je jako korisna za Daruvar, a jednako tako za Zagreb i Zagrepčane. Ne  moramo putovati do Daruvara kako bi vidjeli što Daruvar može ponuditi- rekla je Sandra Švaljek

– Ja mislim da u Zagrebu treba biti sve što je najbolje iz svih djelova Hrvatske. Mi se po  drugi puta ove godine na ovakav način predstavljamoZagrebu. Prvi  puta smo bili izuzetno prihvaćeni, i zato  mislim da je ovo neposredni način promoviranja naše destinacije, našeg okruženja, jako dobar. Na dobrom smo putu da i dalje ustrajemo i da dođemo do prodajnog mjesta kako bi ti proizvodi bili gositma Zagreba i Zagrebčanima pri ruci.- rekao je Dalibor Rohlik, gradonačelnik Daruvara.

Manifestacija traje do 21:00 h, posjetitelji će moći  upoznati daruvarski kraj, pa će tako na  15 štandova, uz nastup Kulturno-umjetničkog društva Kamen Sirač, biti predstavljene

Daruvarske toplice, vinske ceste, Pivovara Daruvar, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te njihovi domaći proizvodi i suveniri.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply