ACO PETROVIĆ: Cibona je veća od bilo kojeg pojedinca

ACO PETROVIĆ: Cibona je veća od bilo kojeg pojedinca

Predsjednik  Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor,  povodom 50. rođendana Dražena Petrovića,  primio je Biserku Petrović, predsjednika KK Cibona Aleksandra Petrovića i direktora KK Cibona Domagoja Čavlovića u Staroj gradskoj vijećnici.

– Razlog današnjeg okupljanja je 50. rođendan Dražena Petrovića i o budućnosti Cibone, jer ona je na neki način i Draženovo djelo. Što se tiče Gradske skupštine Cibona ima njenu podršku isto tako u potpunosti ima podršku Grada Zagreba. Grad Zagreb temeljem odluke gradske skupštine ima neke financijske obaveze koje će ispuniti , isto tako na vama je da nesmetano izvršavate svoje obaveze. Želim još nešto dodati za kraj da se politika više neće miješati u Cibonu.- rekao je Darinko Kosor.

Aleksandar Petrović najavio je ulazak Cibone u predstečajnu  nagodbu, tom nagodbom riješili bi se preostali dugove Cibone, birat će i novi upravni odbor i  Cibona će dobiti novog predsjednika.

– Želja nam je da Cibonu vratimo na staze kakva e bila za vrijeme Dražena, možda to zvuči pretenciozno, ali to je naša želja. Klub kao što je Cibona ona je simbol ovog grada i veća je od bilo kojeg pojedinca, veća je i od Dražena. – rekao je Aleksandar Petrović.

– Cibona je ljubav grada, ljubav naše obitelji mi smo tu uskočili da ona ne propadne, mislim da smo uistinu  imali jedan dobar cilj sa Draženom u mislima.- rekla je Biserka Petrović.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto. Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply