VESNA KUSIN: Grad funkcionira, kao što je funkcionirao i do sada

VESNA KUSIN: Grad funkcionira, kao što je funkcionirao  i do sada

… mislim da svi imate krivu predodžbu o tome kakav je ustroj Grada i sve što sam čula u medijima su dosta krive informacije. Grad je vrlo dobro ustrojena institucija koja najnormalnije i dalje funkcionira kao i dosada, bez ikakvih promjena. Zna se gdje je glava, a gdje je rep. – rekla je Vesna Kusin zamjenica gradonačelnika.

Zamjenice gradonačelnika Sandra Švaljek i Vesna Kusin još jednom su potvrdile da Grad i dalje funkcionira, sve preuzete obaveze će se izvršavati i ništa bitno se neće mijenjati u radu Gradske Uprave.

– Mi svako jutro u 8,30 imamo kolegije i prolazimo kroz sve dnevne obaveze, neke obaveze preuzet ću ja, a neke kolegica Kusin. Do sada su moje obaveze bile vezane za gospodarstvo, a sada će se obaveze podijeliti na nas dvije.- rekla je Sandra Švaljek.

Zamjenica Sandra Švaljek, još jednom je potvrdila da o događajima koji su uslijedili u nedjelju nije znala ništa

– Ono što bi željela istaknuti da kada smo čuli za uhičenje nastao je šok, jer smatram da bi javnost to trebala znati Gradska Uprava ni na koji način nije bila obavještena o tome što će se događati, prema tome određeno iznenađenje je postojalo. Mi smo jučer održali niz produktivnih sastanaka na razini Gradske Uprave, Zagrebačkog Holdinga i Gradske Skupštine, dogovorili smo se o načinu funkcioniranja grada u odsutnosti gradonačelnika. Duboko sam uvjerena da nikakvih problema u funkcioniranju Grada neće biti.- rekla je Sandra Švaljek.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply