KREŠIMIR KRSNIK: Hapšenje Bandića je tempirano, da se skine fokus sa suđenja u Njemačkoj!

KREŠIMIR KRSNIK: Hapšenje Bandića je tempirano, da se skine fokus sa suđenja u Njemačkoj!

– Danas samo traju pretrage, ovo nije ni faza istrage, već izvida. Danas smo pametniji nego jučer, i apsolutno je jasno, barem meni kao branitelju o čemu se radi, pogotovo što je bilo tempirano hapšenje, u nedjelju apsolutno bespotrebno. Danas je jasno zašto se to napravilo, a to se napravilo da se skine fokus s puno važnijeg suđenja koje se vodi u Njemačkoj. Vi dobro znate o čemu se radi i o tom suđenju više nitko danas ništa ne piše. I ja sam danas u to potpuno uvjeren. S druge strane ja  s vama ne mogu podijeliti informacije, a vrlo bi rado podijelio barem iz ove faze sada, pa kad saznate saznate zbog čega je osnovana sumnja, onda ćete shvatiti da sam ja u pravu! S druge pak strane, vrlo interesantan podatak je da se ni narod ne može više samo varati, ne znam da li sgte vi vidjeli anketu prema kojoj 70% građana podržava gradonačelnika Milana Bandića, prema tome, pametnome dosta!-izjavio je nakon pretresa uGradskoj upravi, odvjetnikgradonačelnika Milana Bandića,  Krešimir Krsnik.

Nakon što su noćas završili s pretresom stana gradonačelnika Milana Bandića, rano jutros PNUSKOK je  nastavio pretraživati ured gradonačelnika Milana Bandića, pročelnika Ureda gradonačelnika Milana Lace i  ostale urede.

Nakon što je iz poglavarstva odveden pročelnik Bandićeva ureda Miro Laco, sa oduzetim računalima i dokumentima, čekao se i izlazak gradonačelnika Bandića u pratnji PNUSKOK-a.  Nakon sat i pol vremena iz Gradske uprave je izašao i gradonačelnik Bandić, sjeo u kombi koji ga je odvezao pedesetak metara dalje u garažu, gdje se u prisustvu odvjetnika Krsnika nastavio pretres službenih automobila.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply