CeKate u vašem kvartu: Jesen na Knežiji!

CeKate u vašem kvartu: Jesen na Knežiji!

Centar za kulturu Trešnjevka, Mjesni odbor Knežija te Vijeće gradske četvrti Trešnjevka jug i ove godine organiziraju manifestaciju  Jesen na Knežiji, a koja će se u subotu  11.10. od 10 sati održavati na dvije lokacije : Albaharijeva 2 i igralište OŠ Horvati.

Također, poslijepodnevni dio programa organiziran je u prostorima mjesnog odbora Knežija, a za sve posjetitelje smo pripremili bogat i raznovrstan program: kazališne predstave, radionice i igraonice za najmlađe. Za odrasle će nastupati zborovi, orkestri, plesni sastavi, …. Predstavit će vam se škole i izviđači te niz udruga i klubova iz kvarta. Za sam kraj druženja u večernjim satima možete uživati u country koncertu.

Uz druženje i uživanje u kulturnom programu moći ćete razgovarati s vijećnicima Mjesnog odbora Knežija kao i vijećnicima Vijeća gradske četvrti Trešnjevka jug te ih pitati o svemu što se tiče uređenja kvarta. Naime, ovim okupljanjima želimo omogućiti trajan dijalog između građana i lokalne samouprave kako bismo zajedničkim idejama došli do rješenja za kvalitetniji i ugodniji život u četvrti.

 

Leave a Reply