Chuck Weber više nije trener Medvjeda

Chuck Weber više nije trener Medvjeda

Odlukom Predsjednika KHL MEDVEŠČAK Zagreb, uz prethodne konzultacije i dogovor s Markoantonijom Belinićem, klupskim direktorom hokejskih operacija i Aaronom Foxom, klupskim sportskim direktorom, Chuck Weber više nije glavni trener zagrebačkog Medveščaka.

Obostranim dogovorom Weber će odmah napustiti dužnost glavnog trenera Medveščakove KHL momčadi, a vodstvo momčadi na kraći period preuzima prvi pomoćni trener Dean Fedorchuk uz pomoćne trenere Alana Letanga i Ivu Rateja Jr..

Klub je u potrazi za novim glavnim trenerom, a ime će biti objavljeno nakon što i službeno bude sklopljen ugovor o suradnji. KHL MEDVEŠČAK Zagreb zahvaljuje se Chuchu Weberu na suradnji i profesionalnom vođenju momčadi te mu želi sreću u daljnjem radu.

– Zahvalni smo Chucku za sav uloženi trud, no sada se moramo okrenuti prema naprijed i početi pobjeđivati kao što smo navikli, usmjeriti se na nadolazeće putovanje i prvotni cilj, a to je ulazak u playoff.– izjavio je ovim povodomMike Glumac.

– Svi smo se mnogo trudili, ovo što se dogodilo je dio hokeja i mi moramo nastaviti dalje kao momčad i biti spremni za nadolazeću turneju.– prokomentirao je trenutnu situaciju Brandon Segal.

Prvi pomoćni trener Medveščaka, Dean Fedorchuk, koji će privremeno obavljati dužnost glavnog trenera prokomentirao je svoju novu ulogu: – Klub mi je povjerio veliku odgovornost i trenutno moramo na stvari gledati prilično jednostavno. Igrači koje imamo u svlačionici su odlični i cilj je nastaviti dalje naporno raditi i osvajati bodove u nadolazećim utakmicama.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply