Novu sezonu ABA lige Cibona otvara protiv Olimpije

Novu sezonu ABA lige Cibona otvara protiv Olimpije

Vukovi će novu sezonu ABA Lige otvoriti domaćom utakmicom protiv Union Olimpije koja se u Košarkaškom centru Dražen Petrović igra sutra u 21 sat. Vjerujemo da će vjerni navijači prošlogodišnje osvajače ABA Lige glasno bodriti i u ovoj sezoni, a poziv im je uputio i trener: “Pozivam sve navijače da dođu i pomognu nam. Uvjeren sam da će momčad pokazati veliku borbenost te pružiti dobru igru”, rekao je Slaven Rimac.

– Kroz skauting i kroz treninge dobro smo se pripremili za sutrašnju utakmicu. Svjesni smo da igramo protiv dobre ekipe no svjesni smo i važnosti početka sezone. Mislim da smo spremni i da nam je pobjeda imperativ pa od toga ne treba bježati,- dodao je Filip Krušlin.

Što se ozljeda tiče, Dominik Mavra muku mući s istegnućem aduktora no vjerojatno će već do sutrašnje utakmice biti spreman.

– Glavni cilj nam je bio da svi budemo zdravi, a to uglavnom jesmo. Momčad još nije u formi koja bi nudila puni optimizam i samopouzdanje no vrijedno smo radili, odradili kvalitetne treninge i mislim da ćemo sutra izgledati bolje nego u prošlotjednom susretu s Cedevitom. Union Olimpija ima odličnu ekipu. U Marinoviću su dobili lidera, karakternog igrača koji sam može dobiti i jače ekipe od ove naše no puno ovisi i o nama. S nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu, a ako budemo pravi, nadam se pobjedi,- rekao je Slaven Rimac.

Foto: HINA/Damir SENČAR/ds

Leave a Reply