CRO A PORTE: Danijela Martinović zabljesnula u Arileo kreaciji

CRO A PORTE: Danijela Martinović zabljesnula u Arileo kreaciji

– U Arileo kreacijama osjećam se kao prava diva. Sigurna sam da bi moju novu haljinu poželjela i Jennifer Lopez –rekla je pjevačica inače velika ljubiteljica mode koja Schwarzkopf Cro A Porter još ni jednom nije propustila.

Splitska glazbenica je i ovog puta plijenila poglede u elegantnoj haljini modnog dvojca Arileo i pokazala kako njena ljepota i mladi duh ne blijede. Dugogodišnja uspješna suradnja pjevačice i Arilea nastavlja se na obostrano zadovoljstvo.

Njihova aktualna kolekcija je svijet avijatičara ispričan u Arileovom ruhu. Ima dvije boje – kazališno crvenu i puder rozu sa zlatnim detaljima. Krojevi variraju od voluminoznih avijatičarskih kaputa, pelerina, haljina sa naglašenim ovratnicima do kombinezona koji prate liniju tijela i daju ženstveni predznak. Kolekcija je profinjena, nenametljivog dizajna sa razrađenim detaljima koji je zapravo čine iskonskom.

Danijela je blistala u haljini u bordo nijansi, od vune koja je dekoltiranih leđa, avijatičarski naglašenog ovratnika. Naša ponajbolja zabavljačica na sceni, koja nikad nije bolje izgledala, sa svojom elegancijom u stilu dive Arileov model predstavila je najbolji način. Pjevačica je  kombinaciju upotpunila omiljnim cipelama  Ivana Ledenka i  torbom Mure Pehnec.

Leave a Reply