Aco Petrović novi predsjednik Cibone

Aco Petrović novi predsjednik Cibone

Jučer je održana izvanredna Skupština Košarkaškog kluba Cibona nakon koje je za novog predsjednika Kluba izabrala Aleksandra Acu Petrovića, a četverogodišnji direktorski mandat povjeren je  Domagoju Čavloviću.

Jučerašnjim raspuštanjem dosadašnje Skupštine završio je period predsjednikovanja Ivice Lovrića u čijem je mandatu Cibona prolazila kroz izuzetno zahtjevan sanacijski period, ali usprkos tome osvajala brojne trofeje – ABA Ligu u prošloj sezoni, naslov prvaka Hrvatske u sezoni 2011./2012. i 2012./2013., dva puta Kup Dražena Petrovića (2012./2013. i 2013./2014.) te jedanput Kup „Krešimir Ćosić“ (2012./2013.).

Nova Skupština koja je izabrana jučer, po raspuštanju dosadašnje, broji pet članova: Aleksandar Petrović, Domagoj Čavlović, Slavko Kojić, Ivan Artuković i Zdenko Antunović.

“Prvi zadatak novosastavljena Skupština odradila je već jučer. Za predsjednika je izabran Aleksandar Petrović, a dosadašnjem vršitelju dužnosti direktora Domagoju Čavloviću povjeren je direktorski mandat za naredne četiri godine. U razdoblju koje je pred nama planira se osnivanje Upravnog odbora koji će se u budućnosti priključiti navedenim upravljačkim tijelima Kluba.”- piše u priopćenju KK Cibona.

Foto: HINA/Lana Slivar DOMINIĆ/lsd

 

Leave a Reply