ZAGREBAČKI HNS: „Goran Roje nije nanosio štetu Donjem gradu već je radio u korist stanovnika četvrti“

ZAGREBAČKI HNS: „Goran Roje nije nanosio štetu Donjem gradu već je radio u korist stanovnika četvrti“

HNS Grada Zagreba želi upoznati javnost s neprimjerenim događajima u Vijeću gradske četvrti Donji grad,- piše u priopćenju koje je dostavljeno medijima.

Naime, u utorak, 30. rujna 2014. trebala bi se održati sjednica Vijeća gradske četvrti Donji grad na čijem se dnevnom redu nalazi prijedlog smjene predsjednika Vijeća Srđana Subotića (SDP) i potpredsjednika, HNS-ovca Gorana Roje te se zagrebački HNS oglasio priopćenjem.

“HNS Grada Zagreba, prozivanje svog člana, Gorana Roje, da je svojim radom nanio štetu ugledu Vijeća gradske četvrti te da radi istog treba biti smijenjen s dužnosti potpredsjednika, smatra neutemeljenim i netočnim.

Svatko može i ima pravo u političkoj areni, raznim kombinacijama, doći do “svoje” većine, ali nema pravo neutemeljeno i potpuno netočno prozivati čovjeka kao sto je Goran Roje, potpredsjednika Vijeća gradske četvrti Donji grad u drugom mandatu, koji je u čitavom svom angažmanu u Gradskoj četvrti Donji grad radio isključivo u korist stanovnika četvrti i za to dobivao povjerenje tih istih građana na izborima.

HNS u potpunosti stoji iza svog člana i njegova dugogodišnjeg djelovanja u Vijeću. Razlozi  njegove smjene imaju isključivo političku pozadinu i leže u težnji drugih političkih opcija za vlasti u Vijeću gradske četvrti Donji Grad, zaključuju priopćenje HNS-ovci.

Leave a Reply