Cibona na Trgu bana Jelačića predstavila momčad za sezonu 2014./2015.

Cibona na Trgu bana Jelačića predstavila  momčad za sezonu 2014./2015.

U sklopu akcije “I ja sam pomogao” Aleksandar Petrović zajedno sa trenerom Slavenom Rimcem i Juricom Golemcem u drštvu gradonačelnika Milana Bandića, Ivice Lovrića i Biserke Petrović, predstavio je momčad Cibone za sezonu 2014/2015.

Na Trgu bana Jelačića, Cibona je željela okupljene građane  uključiti u akciju „I ja sam pomogao!“ na način da kupe tzv. PAKET koji uključuje godišnju ulaznicu, člansku iskaznicu i navijačku majicu. Cijena PAKETA samo je 100,00 kuna viša od cijene pojedinačne godišnje ulaznice za pojedini sektor.

Akciju su došli poduprijeti legende Cibone poput Mirka Novosela, koji je dugi niz godina uspješno sjedio na klupi Cibone i pod njegovom palicom Cibosi su ostvarili velike rezultate, Sven Ušić, Biserka Petrović.

Cibonu će u novoj sezoni i dalje voditi uspješni trenerski dvojac Slaven Rimac i Jurica Golemac, dok će na parketu igru kreirati Davor Kus, Filip Krušlin, Jerel Blassingame, Ivan Mikulić, Marin Rozić, kapetan, Marko Jagodić-Kuridža, Boris Barać, Nik Slavica, Jure Lalić, Dominik Mavra, Ivan Siriščević, Ante Toni Žižić, Tomislav Gabrić.

Pridružite se akciji I ja sam pomogao, kupite godišnju ulaznice i neka radost loptanja pod obručima, počne.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply