Hrvatski proizvodi na Trgu bana Jelačića

Hrvatski proizvodi na Trgu bana Jelačića

Ovogodišnja akcija Kupujmo Hrvatsko i Vrijedne ruke, okupili su najveći broj domaćih proizvođaća njih 350 koji nose znakove Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.

Kao i svake godine tako i ove gradonačelnik Milan Bandić dao je podršku ovoj hvale vrijednoj akciji, koja u ovakva teška vremena domaćim proizvođačima daje dobar vjetar u leđa.

– Zahvaljujem Hrvatskoj gospodarskoj komori  s predsjednikom HGK Lukom Burilovićem, svim hrvatskim proizvođačima i svim vrijednim rukama  koje proizvode kvalitetne domaće proizvode, jer bez kojih ove akcije ne bi bilo. Zato vam želim  više rada i boljeg gospodarenja samo tako ćemo doći do nekih rezultata, koji će biti bolji za vaš život i život cijele zemlje.- rekao je Milan Bandić

Hrvatska gospodarska komora nacionalnom akcijom „Kupujmo hrvatsko“ od 1997. godine promovira hrvatske kvalitetne proizvode, osobito nosioce prestižnih znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“, radi osvješćivanja važnosti kupnje takvih proizvoda.

– Čast mi je i zadovoljstvo što imamo priliku otvoriti akcije u kojima ove godine sudjeluje najveći broj izlagača do sada, njih preko 340 s više od 2000 proizvoda,. Hrvatski proizvođači istinski su junaci ovog vremena jer za opstanak i dobro poslovanje treba uložiti iznimno puno truda, treba biti uporan u prevladavanju mnogih prepreka, a osim što proizvode i promoviraju hrvatsko proizvode, ovi ljudi omogućavaju i nova radna mjesta. – rekao je  Luka Barilović, predsjednik HGK

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply