Vujović: Zagreb je favorit u susretu s Vojvodinom

Vujović: Zagreb je favorit u susretu s Vojvodinom

Novi trener RK Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović svoju trenersku premijeru na klupi Zagreba imat će na susretu SEHA lige u kojem njegova momčad u srijedu dočekuje prvaka Srbije Vojvodinu.

“Smatram da smo u sutrašnjoj utakmici favoriti i da tu ulogu moramo opravdati. Od prve do šezdesete minute trudit ćemo se odigrati što bolje, a imamo i kvalitetu i snagu da dobijemo utakmicu protiv Vojvodine. Respektiram SEHA ligu i trudit ćemo se da osiguramo plasman na Finalu Four”, izjavio je u utorak na konferenciji za novinare u Varaždinu Veselin Vujović.

On je je izrazio zadovoljstvo kvalitetom te odnosom igrača prema treningu.

“Što se tiče našeg sutrašnjeg protivnika moram reći da je Vojvodina u ovom trenutku najteži mogući protivnik jer je dosada pokazala da može odigrati dobre i tvrde utakmice”, smatra Vujović.

O utakmici je govorio i Luka Stepančić koji je, nakon loše premijere u Kutiji šibica, za sutrašnju utakmicu najavio veću borbenost i neke nove taktičke zamisli.

“Ukoliko realiziramo sve trenerove zamisli pobjeda ne bi smjela doći u pitanje”, rekao je Stepančić naglasivši da dva dana i dva treninga s novim trenerom nisu puno, ali da se vide promjene u radu.

Osim konferencije za novinare u Varaždinu, Uprava i igrači bili su na potpisivanju sponzorskog ugovora s varaždinskom auto-kućom Automobil Lončar kojim je regulirano korištenje sedam vozila marke Peugeot na razdoblje od dvije godine s mogućnošću produljenja ugovora.

Tekst/Foto: HINA

Leave a Reply