Revitalizirajte kosu i osvježite frizuru u dm-u, City Center one West

Revitalizirajte kosu i osvježite frizuru  u dm-u, City Center one West

Dođite i obnovite look na Batiste Hair radionicama – samo 5 minuta do savršene frizure

Kako beživotnu i krhku kosu oživjeti u samo par minuta i pretvoriti u modernu, atraktivnu frizuru?

U sklopu „Try It Dry“  hair show-a, koji će se ovaj vikend, od 26. do 28. rujna 2014. održavati u dm-u, City Center one West, frizeri i stilisti iz Batiste-a odat će vam par trikova kako revitalizirati kosu i osvježiti frizuru bez odlaska u frizerske salone, te kako u nedostatku vremena za klasično pranje, kosu učinite svježom, sjajnom i punog volumena.

Ukoliko ste prezaposleni, opterećeni obiteljskim obvezama ili jednostavno preumorni da biste kosu gotovo svakodnevno prali, a uvijek želite izgledati uredno i lijepo, Batiste ima savršeno rješenje za vas. Dođite i provjerite zašto Batiste šampone za suho pranje kose milijuni žena širom svijeta smatraju „must have“ proizvodom za uljepšavanje i styling kose.

Batiste Hair radionice održat će se u petak 26.9.2014. od 16 do 20 sati,  subotu 27.09.2014.  od 10 do 14 sati i u nedjelju 28.09.2014.  od 16 do 20 sati unutar dm prodavaonice u City Centru one West. Svim  kupcima koji  u navedenom vremenu u dm-u ostvare kupnju iznad 200 kn, Batiste frizeri će stilizirati frizuru, a kupci će na poklon dobiti i Batiste šampon za suho pranje 50 ml.

Lijepa i sjajna kosa rezultat je dobrih životnih navika i kvalitetnih proizvoda za njezinu njegu! Isprobajte Batiste šampon za suho pranje kose i u svega 5 minuta obnovite izgled svoje frizure!

Promocija se održava u sklopu dm-ove kampanje „Kosa kakvu želiš“, a broj frizura za gratis stiliziranje je ograničen!

Leave a Reply