Natuzzi – talijanski stil i udobnost u Lesnini

Natuzzi – talijanski stil i udobnost u Lesnini

Natuzzi, vodeći talijanski proizvođač kožnih sjedećih garnitura prisutan u 123 države i na pet kontinenata, stigao je u Lesninu! Bogatoj ponudi sofa i tepiciranog namještaja Lenina je tako pridodala još jedan svjetski brend i kupcima ponudila poznati bezvremenski dizajn čistih linija s 50-godišnjom tradicijom.

Natuzzi , sinonim za talijansku kvalitetu, preciznost i stil,  u Lesnininim centrima predstavio je svoj prvi brend NatuzziEditions – sjedeće garniture modernog dizajna, iznimne udobnosti, izrađene od kože i vrhunskih tkanina različitih boja i uzoraka.

Apsolutna udobnost, koju omogućuju razni mehanizmi za odmaranje, posvećenost detaljima i sofisticirani dizajn, osnovne su karakteristike NatuzziEditions sjedećih garnitura, sofa i fotelja.

NatuzziEditions garniture, sofe i fotelje izrađene su od prave, vrhunske Natuzzi kože i pružaju izvanrednu ergonomiju i udobnost i najvišu kvalitetu sa 100% EU podrijetlom. Klasične, moderne, suvremene, modularne, dinamične sjedeće garniture nude se u Lesnini po prihvatljivoj cijeni. Lesnina također svim kupcima daruje 20% popusta na sav asortiman NatuzziEditions.

Leave a Reply