DANIJELA MARTINOVIĆ: Ako me atmosfera ponese skočit ću u publiku!

DANIJELA MARTINOVIĆ: Ako me atmosfera ponese skočit ću u publiku!

Ovog petka, 26.rujna  dvije godine od svog zadnjeg nastupa u Zagrebu nastupait će na Bundekfestu.

Publici će predstaviti svoj aktualni hit singl “Naivno malo pile”s kojim je nastupila na
ovogodišnjem Splitskom festivalu hitove novijeg datuma poput pjesama “Iluzija” i “Brodolom”, “Capuccino”, “Raspašoj”, ali i izvesti svoje druge, stare evergreenove  poput “Pleši sa mnom”, “Zovem te ja”, “Neka mi ne svane”, “Ovako ne mogu dalje” i mnoge druge. Na  nagovor velikog broja obožavatelja čut ćemo je ponovo u svojoj fenomenalnoj izvedbi pjesme “Me and Bobby McGee” koja ih je oduševila kad su je prvi put čuli u HTV-ovom showu.

Najbolja zabavljačica s naših prostora priuštit će i ovaj put svojim fanovima večer za pamćenje oako kako to samo ona zna!

– Nastup u srcu Zagreba je uvijek nešto posebno i veselim se druženju sa svojom publikom. Jedva čekam da izvedem svoj aktualni singl “Naivno malo pile”. Bit će to sjajna večer, a ako me atmosfera ponese skočit ću u publiku kao Skunk Anansie – obećaje jedna od najtiražnijih hrvatskih glazebnica svih vremena.

Danijela će svojim energičnim nastupom rasplesati i najtvrdokornije neplesače, a svojim će se fanovima pokazati u najnovijim kreacijama modnog dvojca Arileo.

Danijela će zablistati u ženstvenoj i rockerskoj kombinaciji.

Leave a Reply