Tomislav Stojak pokreće akciju „SVAKI TJEDAN-UPIT JEDAN“

Tomislav Stojak pokreće akciju „SVAKI TJEDAN-UPIT JEDAN“

Gradski zastupnik i potpredsjednik zagrebačkog HNS-a Tomislav Stojak potaknut problemima s kojima se građani svakodnevno suočavaju prilikom komunikacije s gradskom upravom pokreće akciju „Svaki tjedan – upit jedan“.

U sklopu ove akcije Tomislav Stojak svakog će tjedna poslati službeni upit gradonačelniku i tražiti odgovor na pitanje koje su građani pokušali postaviti gradskoj upravi, a na koje duže vrijeme nisu uspjeli dobiti odgovor.

Podsjetimo, Tomislav Stojak od svibnja ove godine prima građane u prostorijama zagrebačke Gradske skupštine, a cilj je nove akcije neposredan kontakt sa sugrađanima te slušanje i razumijevanje njihovih svakodnevnih problema podići na višu razinu i tražiti odgovore na upite na koje im inertna i neučinkovita gradska uprava nije odgovorila.

Građani će o dobivenim odgovorima biti informirani, a neposredna komunikacija s njima bit će temelj zajedničkog iniciranje tema i prijedloga javnih rasprava.

 „Kroz svakodnevnu komunikaciju s građanima Zagreba primijetio sam da se često događa da im nitko iz gradskih struktura mjesecima, ponekad i godinu dana, ne odgovara na dopise, zamolbe, prijedloge i primjedbe stoga uz već uobičajeno primanje građana u Gradskoj skupštini želim dodatno ojačati neposrednu komunikaciju s građanima i konkretno im pomoći u rješavanju njihovih problema“ istaknuo je Tomislav Stojak.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply