Na krilima Soudanija pala je i Rijeka

Na krilima Soudanija pala je i Rijeka

Sjajna utakmica, između dvije najbolje momčadi prvenstva Dinama i Rijeke, završila je pobijedom Dinama 2:1, oba gola postigao je Soudani, dok je za Rijeku pogodak postigao Andrej Kramarić.

Na konferenciji za novinare, oba trenera čestitala su svojim igračima, na dobroj igri, samo što je trener Dinama Zoran Mamić bio malo zadovoljniji.

– Čestitke momčadi na vrijednoj pobjedi i Rijeci na jako dobroj utakmici. Gledali smo dobru utakmicu koja je mogla završiti i drugačije. Sretan sam, nikome ovdje nije lako. Prva četvrtina prvenstva je gotova, a čeka nas još 27 kola neizvjesne borbe jer Rijeka se po svemu može nositi s Dinamom. Mi moramo biti pravi kako bismo zadržali prvo mjesto.- rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

Dinamo je iz utakmice u utakmicu sve bolje, takvu razinu mora održati, kako bi ovako dobar niz mogao nastaviti.

– Dobivamo, igramo dobro i iza nas je zaista odličan niz, ali već nas za par dana čekaju nove utakmice i moramo biti na ovakvoj razini cijelo vrijeme. Ponavljam, svakako smo u rastu i imamo puno razloga biti sretni i zadovoljni – rekao je Zoran Mamić.

Rijeka je izgubila, isto tako mogla je pobijediti jer su nijanse odlučivale u večerašnjoj utakmici.

– Čestitke Dinamu što nas je pobijedio ali veliki kompliment mojim igračima. Odigrali su pravu utakmicu u divnom ambijentu, žao mi je gledatelja i igrača koji su razočarani. Ali takav je nogomet, kada ne postigneš pogodak primiš ga, a Dinamo ima Soudanija koji sada sve realizira. Nama je malo falilo, ali kako su igrači željeli pobjedu i ulazili u duele ja im nemam što za zamjeriti. Naravno, ne možemo biti zadovoljni zbog rezultata, ali ako ovako budemo radili nama će se to vratiti – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply