Zvuci i mirisi Zagorja u centru Zagreba

Zvuci i  mirisi Zagorja u centru Zagreba

U Zagorskoj hiži, u centru Zagreba gradonačelnik Milan Bnadić, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, direktorica Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar, ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja Vlasta Krklec i umjetnička voditeljica KUD-a Zabok Senka Jurina, predstavili su  manifestaciju 100% Zagorsko, koja će se održavati  19. i 20. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića.

– Želio bi zahvaliti svima vama, koji nam već petu godinu za redom priređujete oavko lijepu manifestaciju, i na glavnom zagrebačkom Trgu kao nekada donosite svoje zagorske proizvode i predstavljate svoje prekrasan kraj. I ovim putem pozivam sve svoje sugrađane da u petak i subotu posjete Trg bana Jelačića i neka uživaju u zagorskoj gastronomskoj, turističkoj i kulturnoj ponudi.- rekao je Milan Bandič.

Peti puta za redom sajamska izložba Krapinsko –zagorske županije ponudite će vrsna zagorska vina, voće i voćne prerađevine, cvijeće, povrće i prerađevine od povrća, med i ostale pčelinje proizvode, sir i proizvode od sira, u bogatoj ponudi naći će se još proizvodi tradicijskih obrta i prezentirat će se bogata turistička ponuda Zagorja.

Manifestacija 100% Zagorsko počinje sutra u petak 19. rujna s početkom u 10,00 sati ujutro na Trgu bana Josipa Jelačiča i trajat će do 20. rujna, do 20,00 sati

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply