FOTO: Jedanaest dana lude zabave na Bundekfestu

FOTO:  Jedanaest dana lude zabave na Bundekfestu

Na konferenciji za novinare povodom Bundefesta, koji će se ove godine održavati od 25.09.- 05.10. 2014. godine, gradonačelnik Milan Bnadić, Josip Nalis, ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb, Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare i Igor Mikloušić, predstavili su program događanja na nadolazećem festivalu.

Uz brojna zvučna imena sa domaće estrade, nudit će se dobra gastronomska ponuda Rima, Budimpešte, Beča I Ljubljane, ponovo će baloni letjeti iznad Zagreba.

– Drago mi je da Bundekfest prepoznao festival balona. Ideja je počela prije godinu dana a Zagrepčani će ove godine ponovo moći doživjeti balone na vrući zrak te imati priliku podići se u malom balonu. Festival balona atrakcija je svugdje u svijetu i veseli me što ga imamo i kod nas.- rekao je Igor Mikloušić, pilot balona.

– Veseli me ovaj praznik za oči, uši i nepce u kojem ćemo zajedno uživati. Nadam se i lijepom vremenu, a ako koji dan i padne kiše smatrat ću da Bog blagoslivlja naš Bundek. Hvala našim izvođačima, te svima onima koji su se ove godine uključili i učinili ovaj festival mega kulturnim, zabavnim, gospodarskim i gastronomskim događajem- rekao je Milan Bandić.

Na Bundekfest ove će godine ugostiti Hladno pivo, Dinu Merlina, Tonija Cetinskog, Massima, Psihomodo pop, Let3, Silente, Coloniu, Danijelu Martinović, jedinstveni glazbeno – plesni program s Ibize La Fiestu, klape Cambi, Šufit i Maslinu, Slavonia Band, Najbolje hrvatske tamburaše, a na maloj će pozornici mnogi mladi, neafirmirani glazbenici dobiti priliku i predstaviti se zagrebačkoj publici.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply