MILAN BANDIĆ: Ako je Terry mogao trčati sa jednom zdravom nogom, onda ću ja pretrčati 6,5 km sa obje noge

MILAN BANDIĆ: Ako je Terry mogao trčati sa jednom zdravom nogom, onda ću ja pretrčati 6,5 km sa obje noge

… kao i 15 zadnjih godina tako ću i ovu godinu trčati na Jarunu, mada me noga boli. Pozivam sve sugrađane da nam se pridruže na Jarunu 21. rujna u 16 sati. Ove godine po prvi puta na utrci će učestvovati djeca iz osnovnih i srednjih škola njih oko četiri tisuće.- rekao je Milan Bandić, posjetivši štand u Bogovićevoj gdje se održavala humanitarna prodaja majca s vizualom akcije.

Brojne poznate osobe iz javnog života došle su podržati akciju i prodajom majca s vizalom utrke po simboličnoj cijeni od 50 kuna, priključili su se akciji.

– Prodaja ide jako dobro, sretni smo što cijelu akciju nije pokvarila kiša, promocija 15. utrke Terry Fox Run ide dobro. Sav prihod od prodaje majca ići će institu Ruđer Bosšković za istraživanje raka. Zagreb je među vodećim gradovima, što se tiće utrke. Ovim putem pozivam još jednom sve da dođu na Jarun.- rekao je Joe Bašić,  direktor i član uprave agencije MPG.

Jubilarno 15. izdanje trke Terry Fox Run održat će se u nedjelju, 21. rujna na zagrebačkom jezeru Jarun. U 14 sati započinje registracija sudionika, start trke planiran je za 16 sati, a ona će se održati neovisno o vremenskim prilikama.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply