KHL MEDVEŠČAK: Ledena za školarce u Gunji!

KHL MEDVEŠČAK: Ledena za školarce u Gunji!

Medveščak i navijači, će ovoga puta, u sklopu akcije LEDENA ZA ŠKOLARCE U GUNJI, iskoristiti početak domaće sezone u KHL-u kako bi prikupili školski pribor potreban školarcima područja pogođenih poplavama.

Osim uživanja u vrhunskom hokeju i spektaklu, koji iščekuju od ožujka, navijači zagrebačkih Medvjeda će na prve dvije domaće utakmice Medveščaka u novoj sezoni Kontinentalne hokejske lige imati priliku još jednom pokazati svoje veliko srce. Dok za hokejaše zagrebačkog Medveščaka mjesec rujan predstavlja početak nove hokejaške sezone u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, za školarce rujan obilježava početak nove školske godine. I za jedne i za druge to znači nove izazove te zahtijeva trud u ostvarenju što boljih rezultata u idućim mjesecima, rezultata koji će utjecati na budućnost svakog od njih.

Nakon što su u vrijeme poplava koje su pogodile regiju igrači i treneri Medveščaka pozivali navijače da telefonskim pozivima doniraju novac za pomoć stanovnicima poplavljenih područja te nakon što su se brojni navijači odazvali te donacijama i odlascima u poplavljena područja pomagali u saniranju nastalih šteta, „humanitarni tandem“, Medveščak i navijači, će ovoga puta, u sklopu akcije LEDENA ZA ŠKOLARCE U GUNJI, iskoristiti početak domaće sezone u KHL-u kako bi prikupili školski pribor potreban školarcima područja pogođenih poplavama.

U apelu ravnatelja osnovne škole iz Gunje doznali smo kako su osnovnoškolcima u Gunji najpotrebnije sljedeće stvari:

– bilježnice A4 za geometriju

– geometrijska pomagala za nastavu, ( trokut, ravnalo, šestar…)

– vodene boje, tempere, kolaž, škare, ljepilo za papir

– bilježnice za više razrede (NE pisanke A ili B).

Medveščak će stoga na svojim utakmicama u nedjelju 14.9. (17:45h) i utorak 16.9. (20:00h) organizirati akciju prikupljanja navedenog i ostalog školskog pribora koji navijači nađu shodnim donirati te koji će školarcima Gunje nadolazeće dane u školskim klupama učiniti kvalitetnijima i zanimljivijima.

Svi navijači koji dođu u Dom sportova na utakmice u nedjelju, 14.9., između Medveščaka i Severstala iz Čerepovca, te u utorak, 16.9., između Medveščaka i Torpeda iz Njižnjeg Novgoroda, na ulasku u dvoranu zateći će kutije s natpisom LEDENA ZA ŠKOLARCE U GUNJI u koje će moći ubaciti potrebiti školski pribor koji su odlučili pokloniti te na taj način početak školske godine školarcima u Gunji učiniti što lakšim i sadržajnijim.

Pokažite još jednom svoje veliko srce, budimo #togetherweare za školarce Gunje!

Tekst/Foto: KHL Medveščak

Leave a Reply