Tony Cetinski i grupa Silente gosti su Bundekfesta 2014.

Tony Cetinski i grupa Silente gosti su Bundekfesta 2014.

Regionalna glazbena zvijezda Tony Cetinski vraća se zagrebačkoj publici, koja će ponovo imati priliku uživati u nekima od najljepših ljubavnih pjesama svih vremena. Na radost velikog broja obožavatelja, ovogodišnji Bundekfest otvorit će grupe Silente i već najavljeno Hladno pivo!

Tony Cetinski ponovno nastupa u Zagrebu te najavljuje spektakularan koncert u sklopu najvećeg i najljepšeg izdanja Bundekfesta,koji će se održati od 24. rujna do 5. listopada 2014., na jezeru Bundek. U vikendu otvorenja, koncert majstora pop glazbe očekuje nas u subotu, 26. rujna od 21 sat, azagrebačka će publika imati prilike čuti i aktualni singl Žena nad ženama,  koji je u kratkom vremenu zauzeo vodeće pozicije na top listama diljem regije.

– Iznimno se veselim nastupu na ovogodišnjem Bundekfestu, a svojoj vjernoj publici obećajem dobru zabavu, s puno pjesme i plesa. Po prvi puta ćemo, pred zagrebačkom publikom, izvesti nedavno objavljenu pjesmu Žena nad ženama. Ovim putem pozivam sve drage građane grada Zagreba i njegove goste da zajedno uživamo u ovom festivalu vrhunske glazbe i gastronomije. – izjavio je glazbenik Tony Cetinski.

Ovogodišnjoj glazbenoj karavani pridružuje se i mlada dubrovačka grupa Silente. Djevojke i dečki iz grupe, koja je ove godine potvrdila svoju vrijednost i kvalitetu dobivši glazbenu nagradu Porin za debitante godine, otvorit će ovogodišnji Bundekfest, zajedno s rock velikanima, grupom Hladno pivo, 24. rujna 2014.

Veselimo se Bundekfestu, a posebno nam je drago što otvaramo festival zajedno sa Hladnim pivom. Zbog nenormalnog gostoprimstva i dobrih koncerata koje smo imali u Zagrebu, osjećamo se na neki način kao da smo doma. Posljednji put smo tu nastupili u Vintage industrial baru koji je bio potpuno rasprodan i tu atmosferu još uvijek pamtimo tako da se stvarno radujemo ponovnom susretu s istom publikom. Vidimo se na Bundeku! – izjavio je Sanin Karamehmedović iz grupe Silente.

Bundekfest 2014. bit će ujedno najveći i najbogatiji do sada, čime postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Noviteti ovogodišnjeg Bundekfesta su gradovi partneri Budimpešta, Beč, Rim i Ljubljana, koji će zagrebačkoj jesenskoj priči dati poseban šarm i jedinstveno gastro, zabavno i kulturno putovanje Europom. Posjetitelje očekuju i brojni drugi zabavni sadržaji za sve uzraste, koji će našu metropolu staviti na mapu najvažnijih jesenskih događanja koje treba posjetiti.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply