Sutra u brlogu utakmica protiv KAC-a uvod u KHLspektakl!

Sutra u brlogu utakmica protiv KAC-a uvod u KHLspektakl!

Memorijalna utakmica Ferdo Spajić 2014., KHL MEDVEŠČAK Zagreb – EC KAC Klagenfurt, Petak 29.8.2014., 18:00h, Ledena dvorana – Dom sportova Zagreb.

Nakon hladnog tuša koji im je austrijski EC KAC sinoć priredio na prijateljskoj utakmici u Klagenfurtu pobjedom od 7:3,  zagrebački Medvjedi već sutra u 18 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova na Memorijalnoj utakmici Ferdo Spajić imaju priliku da se revanširaju starom rivalu iz regionalne lige EBEL. Naime, Medvjedi su nebrojeno puta kroz protekle sezone upravo u ovakvim situacijama pokazali svoj pobjednički mentalitet, bez obzira koliko se momčad izmijenila.

„ Austrijski KAC sinoć je možda odnio pobjedu u Klagenfurtu, ali ne i naše srce i hrabrost. Siguran sam kako će rezultat iz sinoćnjeg susreta doprinijeti većem naboju i želji za našom pobjedom. Naravno, dodatni motiv našoj momčadi bit će i domaći navijači kojima ćemo se predstaviti prvi put ove sezone i to u svom Brlogu.“, najavio je sutrašnju utakmicu napadač Medveščaka Andrew Murray.

A navijači će na sutrašnjoj Memorijalnoj utakmici Ferdo Spajić, koja počinje u 18:00 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova, imati čak trostruki užitak. Osim što će prvi put ove sezone vidjeti Medveščakovu KHL momčad na ledu Doma sportova i što će se nakratko vratiti u prošlost i prisjetiti se utakmica s velikim rivalom iz EBEL-a, KAC-om, prije utakmice i odmah nakon nje imat će priliku i upoznati svoje ledene heroje na ”Medveščakovoj stazi” postavljenoj na sportskom ulazu u Dom sportova. Prije početka same utakmice navijačima i javnosti bit će po prvi puta službeno predstavljena nova momčad Medveščaka za ovosezonsko KHL prvenstvo.

U želji da prvu domaću utakmicu odigraju u atmosferi kakvu su u „Ledenoj“ doživjeli i o kakvoj su slušali, trojica igrača i glavni trener Chuck Weber odlučili su video uratcima poručiti navijačima koliko ih sutra žele u što većem broju.

Memorijalna utakmice Ferdo Spajić ujedno će biti uvertira u Medveščakovu drugu sezonu u Kontinentalnoj hokejskoj ligi koju Medvjedi započinju gostujućom utakmicom 4. rujna u Bratislavi. Domaća sezona Medveščaka počinje 14. Rujna u zagrebačkoj Ledenoj dvorani Doma sportova kada u Zagreb za Medvjede stiže opasni ruski Severstal.

Ulaznice za Memorijalnu utakmicu Ferdo Spajić koja se sutra od 18:00 sati igra u Domu sportova prodaju se na blagajni Doma sportova po cijeni od 20 kuna!

——————————————————————————————————————————-

Rezultat prve utakmice EC-KAC – KHL Medveščak Zagreb bio je 7:3 (2:1, 2:1, 3:1), a golove za Medveščak zabio je Patrick Bjorkstrand, Anthony Stewart i Martin St. Pierre.

Sastav Medveščaka u Klagenfurtu: Engstrand, Tomljenović, Morrisonn, Carle, Pelletier, St. Pierre, Thomas, Martinović, Flood, Trotter, Anderson, Haydar, Katic, Hutchinson, Bjorkstrand, Rodman, Stewart, Belle, Perkovich, Murray, Glumac, Kostović.

FOTO: Philipp ECK

Leave a Reply