Sarajevska glazbena zvijezda Dino Merlin na Bundekfestu

Sarajevska glazbena zvijezda Dino Merlin na Bundekfestu

Nakon višegodišnje pauze, regionalna glazbena zvijezda Dino Merlin vraća se u Zagreb na radost brojnih fanova. Veliki koncert legendarnog Merlina na Bundekfestu je u petak 03. listopada 2014. od 21 sat.

Nešto lijepo treba da se desi, Sarajevo, Sredinom, Teško meni sa tobom, Švicarska samo su neke od pjesama koje s nestrpljenjem ponovno očekuje čuti zagrebačka publika, a Dino će predstaviti pjesme i s novog, aktualnog albuma pod nazivom Hotel Nacional.

S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom.“ – izjavio je glazbenik Dino Merlin i dodao: “Nakon duže pauze, od ovog ljeta ponovno se imam priliku družiti sa svojom publikom.

Koncert je ujedno i promocija novog albuma “Hotel Nacional” u Zagrebu i za tu priliku pripremili smo vrhunski show s novim ali i starim pjesmama u novom ruhu. Nastupiti ću sa svojim 10-članim bendom i produkcijskim standardima na koje je moja publika već navikla.  “Hotel Nacional” je jedini hotel koji dolazi Vama. Karavan “Hotela Nacional” je spreman, dolazi uskoro na Bundek i očekuje Vas u što većem broju!  

Ovogodišnji Bundekfest najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti, u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastro ponuda ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom. Zagrebački Bundekfest ove je jeseni u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje.

Leave a Reply