FOTO: Stadion Mladosti pogodniji za žabe, nego za atletičare

FOTO: Stadion Mladosti pogodniji za žabe, nego za atletičare

Do početka  64. Hanžekovićevog memorijala,  ostalo je dvanaest dana, a stanje na Mladosti ne djeluje obećavajuće, velik dio stadiona je pod vodom, radovi još nisu počeli.

– Stanje na stadionu malo me brine, radovi još nisu počeli  zato smo i pozvali gradonačelnika Bandića, kako bi nam on pomogao  da ubrzamo radove, jer smo već u malom kašnjenju. Nadam se da ćemo se ponovo vidjeti ovdje za pet do sedam dana kada će biti iscrtane nove linije i ostala oštećenja sanirana.- rekla je Ivana Brkljačić, direktorica mitinga.

-Vremenski uvjeti nisu povoljni, za sanaciju svih oštećenja potrebno je pet suhih dana ili maksimalno sedam, sa radovima se treba početi odmah danas. Na ovakvom stadionu jedino  možemo žabe uzgajati, jer mi to sada više liči na baru sa žabama nego na stadion.- rekao je Milan Bandić.

Ove godine će Hanžekovićev memorijal trajati dva dana, prvog dana u  ponedjeljak 1. rujna od 20 sati najbolji bacači kugle natjecat će se pokraj gradskih fontana, ovakvo natjecanje daje  novu dimenziju mitingu.

Ulaznice za miting bit će u prodaji od 25. kolovoza u Sportskom parku Mladost, od 17 do 20 sati, a moći će se 1. rujna kupiti i pokraj fontana za vrijeme natjecanja u bacanju kugle.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply