ZAGREBPARKING: Od subote naplata parkiranja na području Savice

ZAGREBPARKING: Od subote naplata parkiranja na području Savice

Na području zagrebačke Savice od subote započinje kontrola i naplata parkiranja, izvijestio je danas Zagrebački holding d.o.o., podružnica Zagrebparking.

Tako će se parkiranje naplaćivati i kontrolirati u sljedećim ulicama: Gruška, dio Lastovske ulice i Avenija Marina Držića (od Slavonske avenije do ulice Prisavlje – zapadna strana). Povlaštene parkirališne karte moći će kupiti i korisnici iz Trnjanske Savice.

Nova javna parkirališta organizirana su u II. zonu, odnosno žutu. U toj zoni kontrola i naplata parkiranja obavljat će se radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 7 do 15 sati. Korisnici koji zadovoljavaju propisane uvjete, povlaštene parkirališne karte moći će kupiti na blagajnama podružnice Zagrebparkinga, u Šubićevoj ulici 40/III i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara 41.

Iz Zagrebparkinga podsjećaju i kako su pravilnikom o izmjeni i dopuni Pravilnika o korištenju javnih garaža i javnih parkirališta od 8. kolovoza ove godine Ulica Ljerke Šram, Ulica Zinke Kunc, Miljackina ulica, Tržnica Savica i dio Lastovske ulice koje su do sada bile dio III. zone (zelena) postale dio II. parkirališne zone.

Cijene parkirališnih karata, kao i ostale uvjete parkiranja građani mogu potražiti na internetskoj stranici podružnice Zagrebparkinga ili na info telefon 01 4501 770, ističu u Zagrebparkingu.

Tekst: HINA

Leave a Reply