Terma Olimia za opuštanje i potpuni doživljaj ljeta

Terma Olimia za opuštanje i potpuni doživljaj ljeta

Masaža Olimia, najpopularnija je masaža u Termama Olimia, a osmislila ju je ekipa stručnjaka, terapeuta. Masaža Olimia je kompleksna, ručna masaža cijelog tijela, koja će tijekom ljetnih dana tijelu vratiti energiju i garantirati potpuni doživljaj ljeta.

Masaža je nastala kao rezultat cjelokupnog razumijevanja ljudskog tijela. Traje jedan sat i tijekom tog vremena uz pomoć različitih tehnika tijelu se pristupa lokalno (masiraju se mišići, potkožno vezivno tkivo…), refleksno (refleksne zone, živci kralježnice) i enegretski (meridijani, akupresurne točke i sl..). Za učinak masaže Olimia zaslužna su i prirodna aromatična ulja, koje koriste u Termama Olimia prilikom ovog tretmana.

Odličan osjećaj za vrijeme i nakon masaže Olimia rezultat je ravnoteže Yina i Yanga u tijelu. Naime, kada Yang (aktivni dio) i Yin (mirni dio) nisu u ravnoteži, dolazi do raznih problema u tijelu, koji se očituju putem različitih simptoma. Ponekad to može biti i uzrok određenih bolesti.

Masaža Olimia, osim što vraća izgubljenu energiju i snagu nakon napornog radnog dana, ima mnogo pozitivnih učinaka, među kojima svakako valja istaknuti otvaranje čakri i otklanjanje blokada u tijelu, a istovremeno pospješuje prokrvljenost organizma, te smiruje umorne mišiće.

Masaže su općenito bitne i dobordošle našem tijelu jer ga napune s novom energijom, daju mu vitalnost, osnažuju energetsko polje pojedinca i dovode u ravnotežu.

Leave a Reply