KK CEDEVITA: U domu košarke na Velesajmu započele pripreme

KK CEDEVITA: U domu košarke na Velesajmu započele pripreme

Direktor kluba Krešimir Novosel pozdravljajući okupljene u Domu košarke Cedevita poželio je sjajnu novu sezonu i dobre pripreme. U odsutnosti trenera Repeše, ujedno hrvatskog izbornika, košarkaše je u ono što im predstoji uputio pomoćni trener Veljko Mršić. Uz njega je bio i Dražen Orešković, Slaven Hlupić kao kondicijski trener pred kojim je zadatak u ovom razdoblju igrače što bolje fizički pripremiti za sve što ih čeka u sezoni i novi čovjek u stručnom stožeru, mladi Dino Repeša kao pomoćni trener koji je u klub stigao iz KK Zagreba.

Na okupljanju je nazočio i team manager Mate Skelin kao i fizioterapeuti Petar Leko i Slaven Durlen. U Domu košarke prvom su treningu, koji se sastojao od trčanja po savskom nasipu, nazočili oporavljeni Tomas, Ante Delaš, Ramljak i Zubčić iz sastava prošlosezonskih prvaka Hrvatske. Tu je i novopridošli Žganec uz juniore Vučića, Lončara, Šabića, Zebića i Živka a treninzima će do daljnjeg nazočiti i Franko Kaštropil, nekadašnji igrač Cedevite.

Dečki u subotu poslijepodne odlaze na pripreme u Sveti Martin na Muri, do 28.08. a na put idu i Pilepić te Mazalin koji su zbog reprezentativnih aktivnosti na poštedi. Podsjetimo, uz izbornika Repešu na pripremama reprezentacije su Ukić koji će se javnosti predstaviti u subotu, Bilan, Mario Delaš i Babić dok je u reprezentaciji BiH Gordić.

Cedevita bi pred kraj boravka u Svetom Martinu trebala odigrati jednu utakmicu. Protiv Oldenburga igra se 05. i 06.09. u Poreču gdje će se igrati i 11.09. sa Ural Ekatarinburgom te 12.09. sa Enisejom.

Na turniru u Zadru protivnici su Alba 18.09. i Galatasaraj 20.09. uz posljednju utakmicu za poredak.

24.09. na rasporedu je utakmica u Zagrebu gdje bi se trebao od aktivnog igranja oprostiti kapetan Marino Baždarić, uz promociju novog dresa Nike Air Jordan. 27. ili 28.09. održat će se i Kup Dražena Petrovića a u Draženovom domu,protivnik je Cibona.

Tekst/Foto: KK Cedevita

Leave a Reply