3. KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU PRVAKA / ZORAN MAMIĆ: Očekujem bespoštednu borbu

3. KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU PRVAKA / ZORAN MAMIĆ: Očekujem bespoštednu borbu

Ne treba uopće posebno naglašavati važnost utakmice tako da očekujem 90 minuta bespoštedne borbe, kazao je dan uoči prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga u Danskoj trener zagrebačkoga Dinama Zoran Mamić.

Nogometaši Dinama su danas stigli u Dansku, te odradili trening na Nordjyske Areni u Aalborgu gdje će u srijedu u 20.15 sati započeti dvoboj. Trener Zoran Mamić je na konferenciji za medije otkrio da zna da ga čeka kvalitetan i težak protivnik, ali je izrazio uvjerenje da će Dinamo ostvariti pozitivan rezultat.

– Očekujemo tešku utakmicu protiv momčadi koja je osvojila dansko prvenstvo i Kup u vrlo jakoj konkurenciji što dovoljno govori koliko su kvalitetni.Očekujem da moja momčad pokaže svu raskoš i kvalitetu koju ima, te da utakmicu odvedemo na našu stranu. Mi smo Dinamo i naravno da je uvijek pobjeda najbolji rezultat. Naravno, svjesni smo da je to lakše reći nego napraviti i mogu reći da bi bili zadovoljni s bilo kojim rezultatom u kojem ne izgubimo, a zabijemo pogodak,- kazao je Mamić.

On je danskim novinarima odgovorio na pitanje koliko je zadovoljan igrama Dinama ove sezone:

– Pogledamo li samo rezultate onda smo zadovoljni jer imamo dvije domaće i dvije europske pobjede. Recimo, u zadnjoj utakmici smo dobili, ali smo primili tri pogotka što nikako nije dobro i znamo da protiv Aalborga moramo biti puno bolji,- zaključio je Mamić.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply