Coca-Cola pokrenula kampanju #ReciToPjesmom

Coca-Cola pokrenula kampanju #ReciToPjesmom

Coca-Cola u Hrvatskoj u srpnjuje pokrenula novu i poticajnu kampanju pod nazivom #ReciToPjesmom,koja će najpopularnije piće na svijetuovoga ljeta učiniti još zabavnijim. Coca-Cola je, naime, tijekom ljetnih mjeseci svojemu prepoznatljivu logotipu odlučila dodati stihove odabranih pjesama kako bi potaknula tinejdžere da svoje raspoloženje izraze glazbom.

Glazba je tinejdžerima drugi jezik bez obzira na to komuniciraju li s prijateljima, članovima obitelji ili strancima jer je sve jednostavnije i lakše uz glazbu. Pokretanjem kampanje #ReciToPjesmom i poticanjem tinejdžera da poruke prenose pjesmom, Coca-Cola im želi pomoći da pokažu svoje osjećaje i iskoriste snagu glazbe za uspostavljanje prijateljskih odnosa. Zajedno s tvrtkom Universal Musicodabrali smo stotine najpopularnijih pjesama čije smo stihove stavili na bočice i limenke Coca-Cole i Coca-Cole Zero. Vjerujemo da ćemo ovom kampanjom nadahnuti ljude da izraze svoje misli i osjećaje na nov način – pojasnila je voditeljica robne marke Coca-Cola u Hrvatskoj Maja Stojević.

U Hrvatskoj se tako odnedavno u prodaji mogu pronaći bočice Coca-Cole i Coca-Cole Zero sa stihovima vječnih glazbenih klasika You forget about me, trenutačno najpopularnijih pjesama kao što je Hey Brother ili poznatih hitova hrvatskih glazbenika poput Činim pravu stvar (Gibonnija) Nismo slučajan odabir (Vatra) ili Ludo će nam bit’ (Neno Belan). Za potrebe kampanje pokrenu te su i posebne internetske stranice www.recitopjesmom.hr, na kojima se nalaze svi stihovi odabranih pjesama po kategorijama. Svaka bočica i limenka ima tzv. QR kod, koji skeniranjem korisnicima omogućuje preslušavanje stihova prije nego što ih pošalju prijateljima.

Coca-Cola će u okviru kampanje uspostaviti suradnju s brojnim glazbenicima amaterima koji će biti zaduženi za izvođenje osobnih poruka korisnika.Osim što mogu stvarati svoje osobne poruke, korisnici mogu birati i među mnogobrojnim već snimljenim stihovima koje mogu podijeliti s prijateljima preko društvenih mreža.

Službena internetska stranica kampanje www.recitopjesmom.hr donosi brojne novosti povezane s različitim događanjima koje Coca-Cola u Hrvatskoj organizira. Kao dio vizije do 2020. godine tvrtke The Coca-Cola Company, kojoj je cilj donijeti osvježenje ljudima diljem svijeta te širiti radost i optimizam potičući zdrave i aktivne životne stilove, svako će događanje u okviru kampanje #ReciToPjesmom uključivati elemente kretanja. Tako će sudionici biti pozvani na ples uz glazbu kako bi oslobodili svoju energiju i izrazili svoje raspoloženje. Kampanja #ReciToPjesmom dio je projekta Podijeli Coca-Colu 2 te je i u Hrvatskoj podržana brojnim aktivnostima, a nastavak je uspješne prošlogodišnje kampanje Podijeli Coca-Colu.

 

 

 

Leave a Reply