Tvoja inicijativa – tvoje radno mjesto

Tvoja inicijativa – tvoje radno mjesto

Projekt koji nezaposlenima, koji duže vrijeme ne mogu naći posao daje mogućnost da se sami zaposle i stvore sebi bolju budućnost.

Grad Zagreb je za ovaj projekt odvojio 10 milijuna kuna, koji će podijeliti 25.000,00 kuna , 400 ljudi, koji su se obvezali da će uz sebe zaposliti još 200 ljudi.

– Grad Zagreb će ovim projektom pomoći mladim nezaposlenim ljudima, da svoju dobru ideju pretoče u svoj posao. Isto tako oni bi trebali zaposliti još 200 nezaposlenih ljudi, što znači novih 600 radnih mjesta. Grad Zagreb je prepoznao ovu inicijativu, i na pragu togu donio je odluku da otvori prvi poduzetnički centar u gradu Zagrebu gdje će obrtnici, nezaposleni, na jednome mjestu imati sve informacije. – rekao je Milan Bandić.

-Željela bi poručiti mladim ljudima koji su krenuli u svijet poduzetništva da im je potrebna , kontinuirana  edukacija, koja će biti organizirana od strane Grada i ovim poduzetnicima biti će potpuno besplatna u Poduzetničkom centru.- rekla je Mirka Jozić.

Na predstavljanju projekta bili su i četiri poduzetnika korisnici projekta Tvoja inicijativa – tvoje radno mjesto. Natalija Škec proizvodi jedinstvene slastice, Yvonne Kos, vlasnica knjižare koja u svojoj ponudi ima  pretežno religijski sadržaj,  Valentina Alilović, vlasnica je Obiteljski dom za starije i nemoćne NINO i Marko Budimčić, bavi se izradom web stranica i marketinškim oglašavanje vlasnik je j.d.o-a pod nazivom  Maui Dizajn.

Tekst / Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply