Peugeot Hrvatska sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

Peugeot Hrvatska sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

Peugeot Hrvatska sponzor je ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara, a u Dubrovniku premijerno predstavlja i svoj dobrotvorni projekt „308 protiv mina“

Direktor marke Peugeot Tomislav Miletić svečano je uručio ključeve modela 3008 – službenog vozila 65. Dubrovačkih ljetnih igara intendantu Krešimiru Dolenčiću ispred Kneževa dvora.

Peugeot je drugu godinu zaredom uz Dubrovačke ljetne igre kao službeno vozilo, a Peugeot vozila omogućavaju kvalitetnu logističku podršku Igrama u danima priprema kao i u danima odvijanja festivala.

Peugeot je u sklopu svečanosti otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara predstavio i svoj novi projekt „308 protiv mina“, kojeg pokreće u suradnji s Uredom za razminiranje Vlade Republike Hrvatske i Veleposlanstvom Republike Francuske. Peugeot već treću godinu zaredom uspješno pokreće humanitarnu akciju, čija prikupljena sredstva idu u korist razminiranja nerazminiranih područja Hrvatske, ovoga puta s novom 308-icom u glavnoj ulozi.

Izlaganjem novog „308 Protiv mina“ u dubrovačkom Starom gradu i službeno je započeo ovaj dobrotvorni projekt.

Lovro Artuković, renomirani hrvatski umjetnik, prihvatio je izazov te svoj jedinstveni izričaj preselio na novi slikarski medij, novu 308-icu. Ove godine cilj je isti, ali ambicije su još veće, te se nadamo prikupiti još više sredstava za razminiranje Hrvatske nego prošlih godina.

Dubrovačke ljetne igre i ove godine održavaju se od 10. srpnja do 25. kolovoza. I ovoga puta okupit će ponajbolje dramske, glazbene, baletne, folklorne, likovne i filmske umjetnike iz cijelog svijeta. Zasnovane na bogatoj i živoj baštini grada Dubrovnika, Igre 65. godinu zaredom postaju sjecište hrvatskog i svjetskog duha i kulture.

Tekst /Foto:  Peugeot Hrvatska

Leave a Reply