Zagreb predstavljen Rimljanima kao poželjna turistička destinacija

Zagreb predstavljen Rimljanima kao poželjna turistička destinacija

Gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa svojim suradnicima i predsjednicom Turističke zajednice grada Zagreba Martinom Bienenfeld, prošli tjedan posjetili su Rim.

Gradonačelnik Bandić od gradonačelnika Rima Ignazia Marina, dobio je pozivnicu za sudjelovanje na Konferenciji gradonačelnika glavnih gradova, koja će se u listopadu ove godine održati u Rimu.

– Razmjena iskustava na relaciji Zagreb-Rim traje već godina dana intenzivno. Mi smo se predstavili Rimu, kao turistička destinacija, jer smo u zadnjih godinu dana primijetili povećani dolazak turista iz Rima. Mogu vam reći da je bilo lijepo u Rimu prezentirati Zagreb u turističkom smislu.- rekao je Milan Bandić.

– Turistička ponuda Zagreba, predstavljena je u Rimu, na jednom od većih njihovih trgova Piazzi San Lorenzo. Posebno bi željela istaknuti kako je la Repubblica na svom Internet izdanju, promovirala Zagreb kao jako poželjnu destinaciju. To  nam je dobar pokazatelj da još više trebamo raditi na turističkoj ponudi, da budemo još bolji.- rekla je Martina Bienenfeld.

Gradonačelnik Milan Bandić, dogovorio je da ove godine na Bundekfestu sudjeluje i grad Rim.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply