2 CELLOS najavili novi album i prikazali spot “I Will Wait”!

2 CELLOS najavili novi album i prikazali spot “I Will Wait”!

Kratki predah od koncerata i putovanja sa kontinent, na kontinent,  2 CELLOS iskoristili su za druženje s novinarima, na 16. katu nebodera, poznatijeg kao vidikovac Zagreb Eye.

Luka i Stjepan najavili su novi album, i to video spotom koji je doživio pretpremijeru  za pjesmu “”,spot je snimljen na Plitvičkim jezerima, u režiji  Darka  Drinovca, koji je Plitvice učinio čarobnim, i takva slika  Hrvatske obići će cijeli svijet.

– Tako smo taj album čekali, i čekali i on se ipak dogodio. Evo i spot je gotov, snimali smo ga na Plitvičkim jezerima, jedno predivno iskustvo, nisam ni znao da je to jezero toliko lijepo, ovako ga nitko još nije snimio.- rekao je Stjepan Hauser.

– Bilo je predivno iskustvo svirati na Plitvicama, koje smo imali priliku upoznati i mimo turističkih ruta što je bilo fenomenalno, a tu ljepotu sada će moći vidjeti i ljudi u cijelome svijetu. Novi album je gotov obradili smo dosta pjesama u našem stilu. – rekao je Luka Šulić.

2 CELLOS će ponovo imati radno ljeto, pregršt nastupa i koncerta od Hrvatske, Srbije nastupiti će na EXITU, zatim ih čekaju koncerti na Malti, Francuskoj, Njemačkoj, Švicarskoj,  nastupiti će i na slovenskom Schengenfestu.

– Ovaj uspjeh Luke i Stjepana, nije slučajan, on je posljedica kontinuiranog rada. Napravili su zavidnu svjetsku karijeru, broj prodanih albuma dostiže brojke na kojima im zavide i neke strane pop zvijezde.- rekao je Branko Komljenović.

2Cellos je aktualnim albumom  za japansko tržište “IN2ITION-Collector’s Edition” postigao  zlatnu nakladu s više od 100 tisuća prodanih primjeraka.

Pored  stranih uspjeha nižu se i  domaća priznanja, tako ih je Ivo Josipović odlikovao  Redom Danice Hrvatske s likom Marka Marulića za kulturu, osvojili su nagradu Porin za najbolji DVD “Live At Arena Zagreb”, što je bio njihov prvi veliki koncertni spektakl, dok je spot za pjesmu “Thunderstruck” na YouTubeu dosegao brojku gledanosti od 20 milijuna.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

FOTO: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply