EKSLKLUIVNO/IVICA LOVRIĆ: Predložio sam Darinku Kosoru da postane predsjednik Cibone!!!

EKSLKLUIVNO/IVICA LOVRIĆ: Predložio sam Darinku Kosoru da postane predsjednik Cibone!!!

– Danas sam dugo razgovarao s predsjednikom Gradske skupštine Grada Zagreba Darinkom Kosorom te sam mu predložio da preuzme predsjedanje košrakaškog kluba Cibona. Kad sam došao na čelo Cibone dug je bio oko 110 milijuna kuna, a danas je smanjen na petnaestak posto, s tim da su financirane i četiri sezone u kojima smo postali prvaci regionalne ABA lige! Predsjednik Skupštine rekao je kako bi na mjestu predsjednika trebao biti gospodarstvenik, što nije sporno, ali moj je prijedlog neka u prijelaznom razdoblju on postane predsjednik!- izjavio je Ivica Lovrić.

Na 15. sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba, koja je održana u četvrtak 03. 07., predsjednik Skupštine Darinko Kosor sazvao je konferenciju za medije na kojoj je izjavio kako je privatizacija Cibone jedino ispravno rješenje.

Darinko Kosor_trg copyDARINKO KOSOR: Privatizacija Cibone je jedino ispravno rješenje

Darinko Kosor: Došlo je vrijeme da političari više ne budu predsjednici sportskih klubova

– Moj stav je jasno iznesen danas u jednim dnevnim novinama. Svoj plan sam jasno iznio, s brojkama i rokovima. Ipak treba naglasiti da nema spasa Ciboni ako gradonačelnik i Gradska skupština Grada Zagreba ne podrže taj plan, prvenstveno ako ga ne podrži gradonačelnik. Što se tiče budućeg predsjednika KK Cibona, on bi trebao biti predstavnik privatnih investitora koji će u klub uložiti svoj novac. Za koordinaciju realizacije plana, te za dovođenje privatnih investitora spreman sam se i osobno angažirati, naravno, u suradnji s gradonačelnikom. Ciboni više ne trebaju predsjednici političari, ali Grad Zagreb i Gradska skupština moraju naći rješenje za spas Cibone,- rekao je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

Tekst/Foto: Mario ĆUŽIĆ

 

Leave a Reply