Plesači iskoristite ljeto i dođite u Sutivan na otoku Braču

Plesači iskoristite ljeto i dođite u Sutivan na otoku Braču

Ljetni baletni seminar održat će se u Sutivanu na otoku Braču od 20. srpnja do 3. kolovoza 2014., seminar će voditi Almira Osmanović, Renata Skovron i Jevgenij Zakharenko.

Seminar traje dva tjedna, a namijenjen je plesačima profesionalcima i amaterima koji imaju najmanje godinu dana iskustava u plesu, seminar se isto tako može pohađati samo jedan tjedan, a najmanja dobna granica je 10 godina.

-Svi sudionici seminara na prvom satu biti će raspoređeni u dvije grupe, u viši i niži nivo. Isto tako Almira Osmanović je na nedavnom natjecanju koje se održavalo u Rigi  dodijelila mladim i perspektivnim plesačima šest specijalnih nagrada za Ljetni baletni seminar u Sutivanu. Na naše oduševljenje do sada imamo jako dobar odaziv muških plesača, koji su nam uvijek na deficitu. Tako  će nam završna predstava koju priređujemo 2. kolovoza, biti još bolja.- rekla je Renata Skovron, voditeljica projekta.

Program seminara sastoji se svakodnevno od dva školska sata klasičnog baleta i dva školska sata karakternog plesa, isto tako jedan dan je predviđen za odmor od plesa i taj dan će se iskoristi za izlet, o destinaciji izleta sudionici će doznati na samom seminaru i kruna cijelog seminara je predstava svih sudionika koja će se održati 2. kolovoza u večernjim satima.

Cijena Ljetnog  baletnog seminara u Sutivanu za 1 tjedan iznosi 280 €, a za 2 tjedna iznosi 490 €.

Sve detaljne informacije možete dobiti na facebook stranici seminara.

Tekst : Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply