U starom tramvaju , nova suvenirnica

U starom tramvaju , nova suvenirnica

U suradnji Grada Zagreba, ZET-a i Turističke zajednice Grada Zagreba otvorena je suvenirnica  u starom zagrebačkom tramvaju ispred Tehničkog muzeja.

– Otvorenjem ove suvenirnice  Grad Zagreb je obogatio svoju turističku ponudu,  ovo je dobra lokacija pored Tehničkog muzeja na frekventnom dijelu grada gdje ljudi mogu dobiti sve informacije. Ovo gradu treba jer mi kvartalno bilježimo rast u turizmu. – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Uz bogatu ponudu suvenira  s motivima grada i prepoznatljivim zagrebačkim tramvajem , posjetiteljima će biti dostupne i informacije o uslugama ZET-a, a putem informativnih zaslona moći će pratiti aktualna gradska i prometna događanja.

– Mene kao predstavnicu Turističke zajednice grada Zagreba izuzetno  veseli ova suradnja sa ZET-om i Gradom , koja rezultira što bolju turističku ponudu u Zagrebu. Ovaj stari tramvaj nekada je bio u funkciji prijevoza sada se nalazi u novoj ulozi.  Porast noćenja u Gradu Zagrebu nas veseli, ali isto tako nas tjera da radimo bolje i više kako bi nas turisti prepoznali kao zanimljiv grad sa dobrom turističkom ponudom, Zagreb nije više samo tranzitni Grad, on sve više postaje odredište na koje turisti dolaze na odmor.- rekla je Martine Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply