GRUPA KEOPS: Promovira novi singl Rat

GRUPA KEOPS: Promovira novi singl Rat

Riječki hard rock bend Keops, novo ime Dallas Recordsa i sve popularniji hrvatski hard rock bend, trenutno promovira svoj novi singl “Rat”.

Riječ je o snažnoj rock pjesmi sa zaraznim, emotivnim refrenom i iskrenim vokalom, koja se od početka polako gradi da bi na kraju postala punokrvna rock balada.

Tekst za pjesmu napisala je hvaljena autorica Ines Prajo, za glazbu je bio zadužen Tihomir Preradović, dok su autori aranžmana Davor Tomić i Bruno Mičetić.

Pjesma je snimljena u riječkom studiju Megaton i naći će se na novom albumu koji bend najavljuje za početak sljedeće godine, a uskoro će se za aktualni singl “Rat” snimiti i video spot.

Album prvijenac objavili su 2012. godine, a bend danas čine pjevač Toni Šuperina, gitarist Bruno Mičetić, Mirjana Mičetić na klavijaturama, bas gitarist Vanja Matejčić te bubnjar Goran Plejić. Prethodni singl “Vjerujem u nas” prije nekoliko je mjeseci poharao eter i top ljestvice, a ništa manje ne očekuje se ni od singla “Rat”, za koji će bend uskoro snimati i videospot!

Zvukom i pojavom Keops ravnopravno stoji uz bok najpoznatijim rock bendovima iz Hrvatske i regije, a “Rat” ima potencijal da postane pravi hard rock evergreen!

KEOPS ovog ljeta očekuju sljedeći nastupi:

18.07. Klub GRGA, DRAŽICE

20.07. KRALJEVICA

26.i 27.07 NOVALJA

08.08. MOŠĆENICE

09.08 . LOKVE 

Leave a Reply