CKT: Predstave, koncerti i izložbe na 3. ljetnom diskontu kulture

CKT: Predstave, koncerti i izložbe na 3. ljetnom diskontu kulture

Centar za kulturu Trešnjevka treću godinu uzastopce organizira Ljetni diskont kulture. Za vrući ljetni srpanj u gradu pripremili smo osvježenje u kvartu. Predahnite od temperaturnih šokova i brazilske nogometne nervoze u hladovini našeg atrija, poslušajte koncerte i uživajte u predstavama, izložbama, plesnjacima, susretima s umjetnicima i sportašima. Nudimo bogat program i light cijene ulaznica od 0 do 10 kuna!

Ovogodišnji Diskont u utorak 1. srpnja u 20:30 sati otvara koncert Gospel zbora Sunce i Vitomira Ivanjeka, a druženje u CeKaTeu nastavljamo 3. srpnja i to na izložbi fotografija i tribini Pitaj sportsko zlato. Za sam kraj radnog tjedna pozivamo vas da zaplešete s nama u atriju.Zavrtite se ispod otvorenog neba, plešite engleski i bečki valcer, foxtrot, tango, rumbu, cha-cha-cha i rock ‘n roll…

Drugi koncert u sklopu ovogodišnjeg programa održat će bend Kazan koji izvodi glazbu inspiriranu tradicijom Hrvatske i Balkana, dok će na trećem koncertu svirati Sarhan trio. Za sve ljubitelje knjiga organizirali smo i Book Crossing, a prije odlaska na godišnji odmor pozivamo vas i da pogledate predstavu Emigrantikoju izvode studenti Umjetničke akademije iz Osijeka. Ljetni diskont nezamisliv je i bez radio-drame Ivana Bauera, a ovogodišnja, Trešnjevačkitaubeki, pisana je upravo prema narudžbi CeKaTea.

Na samom kraju programa možete pogledati i euritmijsku predstavu M-Kursa. Članice M-kursa diplomirane su euritmistice s Instituta za waldorfsku pedagogiju iz WittenAnnena, Njemačka, a na CeKaTeovom Diskontu izvest će dvije plesne predstave.

Nulti dan Ljetnog diskonta rezervirali smo za predstavljanje novog kazališnog hita u nastajanju, mjuzikla Ana K., glazbeno-scenskog djela u nezavisnoj produkciji zagrebačkog Medley teatra. Na polusatno predstavljanje pozvana je samo najvjernija pubika CeKaTea koja će imat priliku vidjeti što spremamo za iduću kazališnu sezonu. Kazališni ansambl na pozornice donosi novo osuvremenjeno izdanje Tolstojeva klasika “Ana Karenjina”, priču ispričanu u najboljoj maniri svjetskih uspješnica toga publici omiljenog žanra, uz suvremenu rock glazbu i bend uživo na pozornici, uz britak jezik i stil koji ne zaobilazi ni aktualne društvene situacije, te na način na kakav je još niste imali priliku vidjeti.

 

PROGRAM TREĆEG LJETNOG DISKONTA

NULTI DAN

30. 6. MEDLEY TEATAR PREDSTAVLJA  ROCK – MJUZIKL “ANA K.” PO MOTIVIMA ROMANA L. N. TOLSTOJA “ANA KARENJINA

KONCERTI

1. 7. / 20:30 / GOSPEL  ZBOR SUNCE & VITOMIR IVANJEK

8. 7. / 20:30 / BEND KAZAN

10. 7. / 20:30 / SARHAN TRIO

TREŠNJEVKA PLEŠE

4. 7. / 20:30 / PLES POD ZVIJEZDAMA

GOSTOVANJE

18. 7. / 20:30 / PANTA RHEI / INTERNACIONALNI PLESNI ANSAMBL M-KURS

 19. 7. / 11:30  / ŠEST LABUDOVA / INTERNACIONALNI PLESNI ANSAMBL  M-KURS

IZLOŽBA / TRIBINA

 3. 7. / 20:30 / PITAJTE SPORTSKO ZLATO

BOOKCROSSING

11. 7. / 20:30 / RAZMJENA KNJIGA U CEKATEU

PREDSTAVA

15. 7. / 20:30 / SLAWOMIR MROZEK  “EMIGRANTI”

17. 7. / 20:30 / RADIO – KOMEDIJA “TREŠNJEVAČKI TAUBEKI” / SUSRET S AUTOROM IVANOM BAUEROM

Leave a Reply