King Kobra – glavna atrakcija Terma Olimia

King Kobra – glavna atrakcija Terma Olimia

King Kobra, jedinstven je tobogan kakvih je samo 5 u Europi, a nalazi se u našoj neposrednoj blizini –  susjednoj Sloveniji.

Najdivljiji tobogan posebnog oblika nudi nezaboravnu vožnju u zatvorenim i otvorenim dijelovima, vratolomnu utrku po dvije cijevi, kružnim stazama, obratima i zavojima ukupne dužine 204 metra.

Epitet najdivljijeg tobogana King Kobra zaslužuje i zbog brzine. Dužinom od 8 metara i pod 50 stupnjeva strmine, King Kobrom juri se i do 50 km/h.Jedinstvena maglica, zmijsko psikanje, prskanje vode i vizualni efekti čine to iskustvo drugačijim.No, bez obzira na to, King Kobrom se sigurno mogu spuštati i djeca uz pratnju roditelja.

King Kobra je samo jedan dio termalnog parka Aqualuna Terma Olimia- ljetnog vodenog zabavnog parka koji se pruža na 3000 m² vodenih površina. Zahvaljujući velikom broju vodenih atrakcija i tobogana raspoređenih po površini cijelog kompleksa Aqualuna je zanimljiva i primamljiva svim generacijama.

Za najmlađe posjetitelje ove je sezone posebno pripremljen dječji vodeni park, čija je površina čak 550 m², a posjeduje 4 tornja koji su tematski obojani u safari kolibe s palmama. Uz čak 70 različitih efekata i dodataka stvara se potpuni doživljaj i potiče se interaktivna igra.

Leave a Reply