Kelkope plešu za Slavoniju

Kelkope plešu za Slavoniju

Plesni ansambl Kelkope u srijedu 18.06.,u 20 h u MSU izvodi svoju izvrsnu predstavu Taboo, a sav prihod od ulaznica namijenjen je pomoći poplavljenim područjima.

Predstavu Taboo posvećuju stradalima u strašnim poplavama koje su pogodile Slavoniju te će sav novac prikupljen od karata donirati Crvenom križu za pomoć onima kojima je trenutno najpotrebnije.

Karta je 50 kuna, a do nje se može doći putem Facebooka.

-Nemojmo se zavaravati da ne možemo ništa učiniti kako bismo pomogli, toliko je načina… Mi smo našli svoj način i bili bismo jako sretni da napunimo i ovaj put gledalište MSU-a jer će ova izvedba biti posebna.- poruka plesnog ansambla Kelkope

Profesionalni plesni ansambl Kelkope postoji i djeluje od 1993. godine, a od 2004. godine ima profesionalni status. Umjetnička voditeljica je Tamara Savićević, a ansambl broji 9 plesačica.

U trećem mjesecu ove godine izvedena je 18. premijera i tako proslavljen 21. rođendan! Iza plesnog ansambla Kelkope su godine bezuvjetne ljubavi, pozitivne energije, predanog rada, istraživanja sebe i pokreta, te ostvarenih snova.

Foto: Kelkope

Leave a Reply