FOTO: Trg bana Jelačića unatoč kiši bio ispunjen hrvatskim navijačima

FOTO: Trg bana Jelačića unatoč kiši bio ispunjen hrvatskim navijačima

Za utakmicu otvaranja Svjetskog prvenstva u nogometu, Brazil – Hrvatska po cijelom gradu Zagrebu organizirana su zajednička gledanje, ali nevrijeme koje se nekoliko sati prije utakmice sručilo na Zagreb, poremetila su očekivanja organizatora, vlasnika kafića i navijača koji su htjeli uživati u koncertima i gledanju utakmice.

Na Trgu bana Jelačića Klub navijača “Uvijek vjerni” organizirali su zajedničko gledanje utakmice i unatoč kiši okupilo se nekoliko tisuća navijača.  Prije utakmice navijačima se pridružio i gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić.

– Prošao sam po cijelom Gradu i nažalost ovo nevrijeme je doprinijelo tome da mnogi Zagrepčani otkažu prije planirana zajednička gledanja utakmice, ali vidim da se na Trgu okupilo jako puno ljudi.- rekao je gradonačelnik Bandić.

Gradonačelnik je i s velike bine pozdravio navijače i zaželio im uživanje u utakmici i pobjedu Hrvatske, te se zajedno s vodstvom Kluba navijača “Uvijek vjerni” uputio na vrh nebodera odakle se mogao uvjeriti kako najljepši zagrebački trg kao na dlanu, izgleda uoči utakmice Brazil – Hrvatska.

Gradonačelnik je zbog drugih obaveza nije odgledao utakmicu s navijačiima, ali i njega je zasigurno iznervirao japanski sudac!

Na Trgu bana Jelačića svaki dan možete pratiti sve utakmice Svjetskog prvenstva te i tim putem biti dio najveće svjetske sportske manifestacije u 2014. godini.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply