Sudjelujte u javnoj raspravi o GUP-ovima Zagreba i Sesveta

Sudjelujte  u javnoj raspravi o GUP-ovima Zagreba i  Sesveta

Gradonačelnikov poziv na sudjelovanje u javnoj raspravi o GUP-ovima Zagreba i Sesveta:

U povodu održavanja javne rasprave o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba i o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Sesveta pozivam vas da u tijeku javne rasprave izvršite uvid u izložene prijedloe obaju planova te, ukoliko smatrate potrebnim, uputite primjedbu na izloženi Prijedlog plana.

Naime, svi vaši zaprimljeni vaši prijedlozi i primjedbe poslužili su za pokretanje postupka izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba i izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Sesveta, ali konkretno postupanje razmatranja svakog vašeg podneska – primjedbe moguće je samo ukoliko je podnesen u razdoblju trajanja javne rasprave.

Javna rasprava će se održati od 16. do 30. lipnja 2014. godine.

Planovi su izloženi na javni uvid u predvorju zgrade Gradske uprave na lokaciji Trg Stjepana Radića 1 i u Područnom uredu Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 4, Sesvete, radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom od 8.30 do 16.30h, a dostupni su u elektronskom obliku i na web stranici Grada Zagreba.

Pozivam Vas stoga, da Vaša pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe dostavite najkasnije do 30. lipnja 2014. godine na adresu Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Park Stara Trešnjevka 1, 10000 Zagreb.

Tagged with

Leave a Reply