Izgradnja škole i vrtića u Kajzerici ide po planu

Izgradnja škole i vrtića u Kajzerici ide po planu

Gradonačelnik Milan Bandić zajedno sa Ivicom Lovrićem, izvođačima radova i projektantima  obišao je gradilište na Kajzerici, gdje se gradi vrtić, osnova škola, kraj radova se očekuje do početka nove školske godine.

– Prvi dojam je izvrstan evo kao što vidimo rokovi se poštuju. Očekujemo da će i osnovna škola Kajzerica i dječji vrtić koji startati od 8. rujna, isto tako i preseljenje  4. Gimnazija preseliti  u ove nove prostore. Dvije školske zgrade i jedan vrtić u potpuno novim objektima nešto što je zacrtano, planirano i što se ostvaruje. U ove dvije škole će nam ići negdje oko 2 000 djece u konačnici. Vrtić će imati 500 djece, a cijela investicija je negdje oko 100 milijuna kuna. – rekao je Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.

Gradilište na Kajzerici trenutno je najveće investicija u obrazovanju, na jednom mjestu nalazit će se vrtić, osnovna i srednja škola.

– Gradilište na Kajzerici, osnovna i srednja škola te vrtić, najveće su investicije u obrazovanje u državi. Vjerujem da će sve biti gotovo na vrijeme, ali povjerenje je dobro, a kontrola još bolja i zato ću svaka dva tjedna dolaziti ovdje da provjerim kako napreduju radovi. –rekao je Milan Bandić

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply